FANDOM


Charlotte
Charlotte5
Eigenschappen
Geslacht Vrouwelijk
Haar kleur Licht bruin
Oog kleur Licht bruin
Persoonlijke gegevens
Bezigheid Student op het Amoris college
Familieleden Irene (Moeder) Charles (Vader)
Eerste verschijning
Eerste verschijning Hoofdstuk 1

Charlotte verschijnt in hoofdstuk 1 met Amber en Li. Ze is lid van Amber's groepje, maar de is het minst agressief tegenover jouw Zoetje. Ze heeft over het algemeen niet zo'n gemene comeback zoals Amber, Charlotte kan nogal stil in het achtergrond gezien worden wanneer Amber alle praatjes doet.

Over

Charlotte helpt met het corrigeren van de studenten in hoofdstuk 10, wat erop blijkt dat Charlotte een student is met vrij hoge cijfers. In Amber's groep, praat Charlotte het minst en gaat ze gewoon met de rest mee, wat daar weer op blijkt dat haar Amber's drama helemaal niks boeit. In tegenstelling wanneer je met Li bent, doet Charlotte eigenlijk haar eigen werk.

Geschiedenis

Er is niet veel bekend over Charlotte's verleden door haar stille karakter. Het blijkt dat ze erg lang bevriend is met Amber en Li, ook al is de tijd ook niet beken. Er is ook niet bekend hoe lang ze een student op het Amoris college is, maar het blijkt dat ze goed kan om gaan met de meesten uit haar klas.

Uiterlijk

Charlotte heeft karamel-gekleurde ogen en haar, dat vast gemaakt is in een paardenstaart met een groene elastiekje. Ze draagt een licht groene sweater vest dat eindigt bij haar torse, wat het gebied rond haar middel open laat om haar bruine, 3/4 mouw shirt er onder laat zien. Charlotte draagt een licht groene rok (wat bij haar vest matcht). Bij haar benen, draagt Charlotte een panty. Ze draagt een roze folder dat twee witte elastieken heeft. Kwa sierraden, draagt Charlotte gouden oorbellen met een groene juweel die aan het midden hangt. Ze heeft ook drie piercings om haar wenkbrauw: een aan haar linker wenkbrauw en twee aan haar rechter. Charlotte is de langste uit Amber's groep.

Charlotte6


Tijdens de oriëntatie loop, wordt Charlotte altijd met Amber en Li gezien. Ze draagt een wit met grijze sport outfit, zoals alle andere studenten voor dit evenement. Het sport jasje is vooral wit met een grijze tint om de armen en rondom de opening van het jasje. Grijze strepen die symmetrisch lopen en witte touwtjes hangen naar beneden rondom haar hals. Een capuchon aan de achterkant van haar jas, maar dat is niet zichtbaar. Aangezien Charlotte altijd aan de zijkant staat, het is ook niet bekend of ze haar jasje open of dicht heeft zoals de meeste studenten en wat voor shirt ze er onder aan heeft. Haar hand zit in haar zak van haar jas en haar hand houdt ze als een losse vuist.

Persoonlijkheid

Vrienden en familie

Amber: In de "mean girls" groep, gedraagt Amber zich als de leider terwijl Charlotte en Li haar volgen. Charlotte kan bijna altijd aan Amber's zijde gezien worden en is erg trouw aan haar. Toen jouw Zoetje de snacks probeerde terug te pakken die Amber had gestolen, is Charlotte degene die Amber daarover waarschuwde toen jouw Zoetje ze probeerde te pakken. Anders had Charlotte stil in het achtergrond gestaan.

Li: Ook al worden ze niet vaak pratend gezien, Li en Charlotte kunnen beschouwt worden als goede vriendinnen die erg trouw zijn aan Amber. In tegenstelling tot Li, Geeft Charlotte minder om de drama tussen jouw Zoetje en Amber terwijl Li vaker in de discussie bij springt.

Daisy: Ook al blijkt het dat Daisy wat connecties heeft met Amber, Charlotte praat niet met haar en het lijkt er ook op dat ze niet voor een gesprek op in gaat.

vijanden

Jouw Zoetje: Charlotte denkt niet veel over jouw Zoetje. Maar ze gaat haar niet pesten, maar ze blijft er wel bij staat en staat Amber toe om haar te plagen. Verder dan dat, lijkt het niet echt zo dat Charlotte jouw Zoetje haat, en boeit het haar niet veel wat ze doet.

Debora: Het meer zijn van Amber's vijand dan van Charlotte, geeft ze niet veel om haar. Charlotte is er bij toen Amber water over Debora gooide, maar het lijkt er niet op dat ze echt deel uit het plan maakte.

Manga

Charlotte Manga

Net als in het spel, is Charlotte een deel van Amber's groep en is ze de stilste van de groep. Charlotte wordt voor het eerst gezien terwijl ze haar paardenstaart achter haar schouder gooit terwijl ze de school binnen loopt met Amber en Li. Terwijl Amber Lynn Darcy en Nathaniel treitert, staat Charlotte er bij en doet er niks aan zoals in het spel. Wanneer Lynn en Nathaniel ontsnappen roept Amber nog naar hen, Charlotte wordt erg kalm gezien en de ontmoeting heeft helemaal geen effect op haar gehad. Als Amber het duo achtervolgt, volgt Charlotte. Ze rende toen voor Amber, waarschijnlijk omdat ze langere benen heeft. Toen Viktor er ineens bij sprong en Amber kuste voor afleiding, Charlotte was toen erg geshockt en wist niet zeker wat ze moest doen.

Voor de kampeer trip, terwijl ze op de bus wachten, lijkt Charlotte verveeld terwijl ze staat met Amber, Li en Daisy. Toen ze eindelijk instapten, lacht Charlotte met Li terwijl ze een opmerking maken over Lynn hopend dat ze niet op tijd bij het tochtje zal zijn.

Geanimeerde series

CharlotteAnimatedShort

In de eerste aflevering van de anime "Amour Sucre", maakt Charlotte verschillende verschijningen. De eerste keer dat Lynn Charlotte zien is wanneer ze naar school rijdt op haar eerste schooldag. Terwijl ze praat over jongens met haar tante, komt het onderwerp van Ken naar boven en Lynn legt uit hoe hij geprobeerd had om zijn liefde aan haar te tonen, maar dat ze niet hetzelfde voor hem voelde en dat ze hem vervelend vond. Lynn wordt gek als ze er aan terug denkt, totdat ze bij een stoplicht komen. Lynn ontsnapt eindelijk uit haar gedachten, en als ze haar hoofd keert om uit het raam te kijken ziet ze Charlotte, Amber en Li die naar haar giechelen. De reden voor dit is dat Lynn's tante bij de tandarts werkt en in een auto rijd met een grote tandenborstel aan de bovenkant. Lynn schaamt zich dat Charlotte en de andere meiden haar in die ongewone auto had moeten zien. Van dat korte moment wanneer ze de auto uitstapt, kan je Charlotte en de andere meiden ook de school binnen zien gaan.

Nadat je tegen Castiel aan bent gelopen en een tour door de school ontvangt door Nathaniel, gaat Lynn naar haar eerste les. Charlotte zit in de voorste rij met Li terwijl Amber hen het laatste roddeltje vertelt. Dan verschijnt Ken in de klas en kondigt hij zijn liefde voor Lynn aan zoals gewoonlijk, Amber maakt een opmerking daarover tegen Charlotte, wat de rest van de klas ook hoort, en de hele klas in het lachen uit barst.