FANDOM


Dake/ Dakota
DakotaEmotion7
Eigenschappen
Geslacht Mannelijk
Lengte 182 cm
Gewicht 81 kg
Bloed type B+
Verjaardag 16 mei
Sterrenteken Stier
Haar kleur Blond (geverfd)
Oog kleur Groen
Favoriete kleur Wit en koninklijk blauw
Houdt van Surfen, mooie meiden
Houdt niet van Alcohol, tonijn
Persoonlijke gegevens
Bezigheid Student, surfer
Familieleden Boris (oom)
Eerste verschijning
Eerste verschijning Hoofdstuk 9

Dakota, ook wel bekend als Dake, gaat niet naar het Amoris college, maar verschijnt af en toe in het spel nadat hij Zoetje op het strand had ontmoet in hoofdstuk 9. Hij woont in Australië, en is Boris' neefje.

Over

Dake woont in Australie, maar komt wel eens zijn oom Boris bezoeken.

Hij is een surfer, en jouw Zoetje ontmoet hem voor het eerst in hoofdstuk 9. Hij raakt onmiddellijk geïnteresseerd in haar en begint met haar te flirten, neemt ook geen nee als antwoord als ze hem afwijst. Op dit moment, kan je kiezen of je bij hem wilt blijven of hem af blijft wijzen, wat effect heeft op zijn Liefdes Meter, maar ook terwijl je vordert in het hoofdstuk: als je bij Dake blijft en aardig tegen hem bent, eindig je het hoofdstuk met hem, maar de jongen waar je mee was (Nathaniel, Castiel of Lysander) wordt boos; anders zal de jongen waar je mee was er voor zorgen dat Dake vertrekt. Maar Dake zal nooit zijn interesse in jouw Zoetje verliezen.

DakeGrin DakeSports

Later verschijnt in voor de oriëntatie loop in hoofdstuk 11, waar je weer de keuze krijgt om met hem een team te vormen of te blijven met je huidige partner.

Uiterlijk

Dake heeft schouderlengte blond haar wat hij vast houdt in een paardenstaart, en groene ogen. Hij onthuld in hoofdstuk 11 dat zijn haar niet van nature blond is. Maar zijn zijn natuurlijke haar kleur is nooit verteld, je kan aannemen dat het bruin is, vanwege de kleur van zijn wenkbrauwen en de licht bruine plukken in zijn haar. Hij heeft tattoos aan de linker kast van zijn borst, zijn linker schouder en pols, en om zijn navel heen.

Tijdens zijn eerste verschijning, droeg Dake een donker blauwe zwembroek, draagt hij een surfplank in zijn handen, wat wit is met een blauwe patroon.

Hij verschijnt in sportkleding voor de oriëntatie race. Het bestaat uit een gele V-nek shirt met grijze strepen aan de linker zijde van zijn hals, een matchende gele zweetband om zijn pols, donker grijze broek met drie verticale strepen aan het linkerbeen, een wit jasje met grijze einden, grijze mouwen en drie verticale lijnen aan de linker zijde, dat hij open laat. Hij draagt ook een ketting met een kleine hanger van zijn surfplank. In deze outfit zijn geen van zijn tattoos zichtbaar.

Persoonlijkheid

Dake is een echte flirt, en vooral hardnekkig wanneer hij flirt met jouw Zoetje, vanaf het eerste moment dat hij haar zag flirtte hij al met haar. Hij mist geen enkele kans om met jouw Zoetje te kunnen praten en negeert haar afwijzingen om met hem te zijn. Hij begrijpt over het algemeen hints, maar negeert ze. Ook al had hij nooit echt serieuze relaties en zijn langste relatie heeft niet langer geduurd dan een paar werken, hij lijkt erg vastberaden om jouw Zoetje te krijgen. Eerst, tijdens hoofdstuk 9 en 11, laat hij wat interesse in andere meiden zien, zoals Rosalie, Iris of Amber toen hij met jou was.

Hij is uitgaand en zelfverzekerd en niet als de andere van de datebare karakters, laat hij erg openlijk zijn interesse in jou zien. Hij kan een beetje vol van zichzelf zijn, dan zegt hij bijvoorbeeld dat er geen reden is om naar iemand anders te zoeken dan hemzelf, of dat de andere jongens geen schijn van kans hebben tegen hem.

Relaties

Familie

Er is niet veel bekend van Dake's ouders, aangezien ze nooit verschijnen en nooit opgenoemd waren in het spel zelf. ChiNoMiko onthulde dat ze werken en leven in Australië voor een lange tijd, maar daar niet afkomstig van zijn. Ze heeft ook bevestigd dat hij geen broertjes of zusjes heeft.

Boris

Het lijkt er op dat Dake een hele goede relatie heeft mijn zijn oom, Boris, aangezien Dake vaak op visite bij hem komt. Toen hij voor het eerst vertelde dat hij Boris' neefje was, hij grapte dat zijn oom een slecht gevoel voor mode had, maar erg aardig is. Als je er voor kiest om bij Dake te blijven in hoofdstuk 11, Boris dan verteld in het volgende hoofdstuk dat Dake erg blij was om je ontmoet te hebben. Dit laat zien dat Dake erg comfortabel is om met hem over zulke dingen te praten. Ze zijn beiden erg vrolijk en vriendelijk.

De jongens van het Amoris college

Afhankelijk van wie hij ontmoet, ontwikkelt Dake een slechte relatie en een eventuele rivaliteit met vrijwel alle school jongens waar hij mee praat, ze worden jaloers over de manier dat hij openlijk flirt met jouw Zoetje. Hij kan Nathaniel, Castiel of Lysander ontmoeten in hoofdstuk 9 en 11.

Afbeeldingen

Feitjes

  • Armin en Dake zijn karakters die vanuit het origineel niet gepland waren voor het spel. Ze waren toegevoegd tijdens het maken uit het respectief van de hoofdstukken waar ze in verschijnen.
  • Zijn favoriete kleuren zijn wit en blauw.
  • Zijn favoriete maaltijd is barbecue, vooral lamsvlees.
  • Hij houdt van waterdieren, haaien zijn zijn favoriet.
  • Hij maakt deel uit de vereniging van het wilde leven in Australië.