FANDOM


Kwinten
Ken-tin
Eigenschappen
Geslacht Mannelijk
Lengte Eerst 165 cm

Nu 170 cm

Gewicht Eerst - kg

Nu 65 kg

Bloed type O+
Verjaardag 6 Maart
Sterrenteken Vissen
Haar kleur Bruin
Oog kleur Groen
Houdt van Price of LU chocolade koekjes, Zoetje (Als je lief tegen hem was voordat hij naar de militaire school ging)
Houdt niet van Pittig eten, Amber
Persoonlijke gegevens
Bezigheid Student op het Amoris college
Familieleden Manon (Moeder)
Giles(Vader)
Eerste verschijning
Eerste verschijning Hoofdstuk 1

Ken, oftewel Kwinten, lijkt erg verliefd te zijn en probeerd het niet te verbergen. Hij is erg lief en behulpzaak, maar een beetje klef.

Ken is een vriend van jouw Zoetje. In hoofdstuk 1, geeft Ken toe dat hij verplaatst in naar het Amoris college om bij jouw Zoetje te kunnen zijn. In hoofdstuk 3, werd er verteld dat Ken's vader in het leger zit. Hij kwam Ken uit het Amoris college halen nadat hij had gehoord dat Amber en haar vriendinnen hem pesten, en moet vervolgens naar de militaire school gaan.

Hij komt terug aan het einde van hoofdstuk 12, waar hij helemaal niet op zichzelf lijkt. Er is verteld in hoofdstuk 13 dat hij degene is die Amber gekust heeft.

Over

Ken zat in de tuinclub voordat hij naar de militaire school vertrok.

Ondanks de militaire ervaring, is een eigenschap van Ken nooit veranderd: Hij houdt nog steeds van koekjes. Er werd onthuld door ChiNoMiko dat het merk van de koekjes dat hij in het spel eet, niets anders is dan de Price De Lu koekjes!

Ken was, en is nog steeds, bang van Castiel, zelfs al wilt hij het niet toegeven. In hoofdstuk 13, verklaart hij dat Castiel een watje is vergeleken met hem, maar als Alexis Ken verteld dat Castiel achter hem staan, wordt Ken zo bang dat hij bijna valt.

In hoofdstuk 14, heeft hij gezegd dat hij de fluit bespeeld, maar niet de gitaar, omdat zijn vader denkt dat dat voor criminelen is.

In hoofdstuk 17, werd er onthuld dat hij nog steeds een beetje geobsedeerd is op jou of dat hij je nog steeds op een romantische manier bekijkt.


Uiterlijk

Ken
KenTeddyBear

Ken's cadeautje voor jou

Voor de eerste drie hoofdstukken, is Ken een erg kenmerkend uitziende karakter en heeft het uiterlijk van een stereotype "sul" van het spel. Hij was een van de weinige karakters die niet opnieuw getekend werden in 2011, en zijn tekenstijl is erg opvallend vergeleken met de rest van de karakters. Een van de meest opvallende accessoires is zijn bril. Zij haar is bruin en is in de stijl van een bloempot kapsel, en hij heeft sproetjes verspreid op zijn jukbeenderen en neus. Ken's pose is altijd met zijn armen open voor Zoetje, alsof hij zich voorbereid op een knuffel. Hij laat gevarieerde gezichtsuitdrukkingen zien van rivieren van tranen vanonder zijn bril en de grote harten die op zijn glazen verschijnen. Hij heeft 4 uitdrukkingen in totaal.
Kentin normal

Als hij terug komt van de militaire school, lijkt hij erg anders. Hij heeft meer spieren en heeft warrig bruin haar dat een beetje naar buiten steekt. Hij is een aantal centimeter gegroeit en het lijkt dat hij op een kant steunt. Hij draagt een open wit shirt met een zwarte shirt daaronder. Vanuit de militair, heeft hij een donker groene cargo broek en een ketting. Hij draagt ook zwarte vingerloze handschoenen.
Persoonlijkheid

Keninhteamorusucreanimew

Ken in de AS anime.

Ken heeft een lief en zorgzame persoonlijkheid. Hij is verliefd op jouw Zoetje en heeft geen moeite om zijn genegenheid te tonen. Hij bied jouw Zoetje de hele tijd koekjes aan en wilt je graag helpen  en leent je geld uit. Hij geeft jouw Zoetje een teddy beer voordat hij vertrekt zodat ze die op haar kast kan zetten in haar kamer. Ken is erg gemakkelijk in de omgang en probeerd vrienden te maken wanneer het mogelijk is.

Als hij terug komt, heeft hij liever dat hij bij zijn volledige naam wordt genoemd, Kwinten. Hij zegt dat Ken een kinderachtige naam is, en wilt daarom ook niet meer als Ken genoemd worden. Diep van binnen, is hij nog steeds dezelfde lieve Ken, maar hij lijkt meer volwassen en zelfverzekerd.

Als jouw Zoetje gemeen tegen hem was voordat hij naar de militaire school ging, is hij erg gemeen tegen haar, zeggend dat zij zijn hart heeft gebroken. Hij zegt ook dat hij hetzelfde actie bij Amber bij haar ook had moeten doen. Als ze tegen hem aanbotst, begint hij zich te veronstschuldigen, maar als hij zich realiseert dat het haar is, wordt hij boos en vertelt hij haar, "Het is niet nodig om tegen zo'n lastpost als jou te verontschuldigen."
Illustration-Episode13&14-Kentin

Kentin die Amber kust.

Als jouw Zoetje lief tegen hem was geweest, zal hij haar nog steeds leuk vinden, maar is hij niet meer zo erg geobsedeerd door haar. Hij vertelt jouw Zoetje dat hij nog steeds om haar geeft, maar niet meer zo verliefd op haar is, ook al heeft hij nog steeds de momenten van de oude Ken.

Kwinten had Amber gekust aan het einde van hoofdstuk 12. Aan het begin van hoofdstuk 13, vertelde hij haar dat ze niet eens knap was, en een slechte kusser voor wraak, daarna smeet hij haar telefoon kapot.

Vrienden en Familie

Zoetje: 

Er werd al hierboven onthuld dat als je lief tegen hem was aan het begin, hij ook erg aardig voor je zal zijn, en hij je nog steeds ziet als een vriendin, maar is niet meer zo verliefd op je, maar het is er wel nog steeds. Maar, dan nog, als je gemeen tegen hem was in het spel, het niet uit maakte of hij naar de militaire school ging, noemt hij je een lastpost. Maar, terwijl het verhaal vordert, in hoofdstuk 17 (Al eens gezegd hierboven) zal hij toegeven dat hij je nog steeds op een romantische wijze ziet, of dat hij nog steeds een beetje verliefd op je is.

Alexis en Armin:

De drie kunnen best goed met elkaar opschieten. Je ziet ze regelmatig ook steeds vaker met elkaar. Vooral omdat de tweeling Kwinten graag plagen. Maar dat vind hij zelf niet erg leuk.

Afbeeldingen

Feitjes

  • Ook Ken, kreeg een andere naam in de Japanse versie, Fran/François.
  • Als je lid werd van Amour Sucré, zou de oude Ken je regelmatig emails sturen om te vragen of je terug wilt komen om alle andere jongens in het spel te ontmoeten.
  • Niet als de andere team shirts dat gemaakt zijn, is de team Kwinten shirt gecreëerd in een officiele Amour Sucré wedstrijd.