FANDOM


Leigh
Leigh Emotion 1
Eigenschappen
Geslacht Mannelijk
Lengte 182 cm
Gewicht 75 kg
Bloed type B-
Verjaardag 25 November
Sterrenteken Boogschutter
Haar kleur Zwart
Oog kleur Bruin
Houdt van Zijn vriendinnetje, wandelingen in de nacht, Victoriaanse kledingstijl, mode
Houdt niet van Fel licht, koken
Persoonlijke gegevens
Bezigheid Baas van de kleding winkel
Familieleden Lysander (Jongere broertje)
Josiane (Moeder)
George (Vader)
Eerste verschijning
Eerste verschijning Kleding winkel; Hoofdstuk 6

Leigh Sinclair Ainsworth is de baas van de Kledingboetiek en is ook Lysander's twee jaar oudere broer. Lysander vertelde in hoofdstuk 9 dat hij met zijn broer in een appartement woont, aangezien Leigh boven de 18 is.

UiterlijkEdit

Leigh heeft kort zwart haar met twee plukken haar aan de zijkant van zijn gezicht en bruine ogen. Hij houdt van het dragen van de victoriaanse-stijl kleding (zoals zijn broer) en wordt altijd gezien met die kleren, zelfs op het strand!

PersoonlijkheidEdit

Leigh is volwassen en een aardig persoon die erg dankbaar is voor de mensen die hem helpen, maar soms heeft hij problemen met het tonen van zijn gevoelens. Hij heeft ook een talent in mode en houdt er erg veel van. Hij stopte zelfs eerder met school om daar zijn beroep van te maken. Soms, wordt hij een beetje gek wanneer hij een meisje leuk vind. Hij geeft veel om Rosalie ook al vind hij het moeilijk om zichzelf te uiten.

In hoofdstuk 6, gaat het om jouw Zoetje die hem helpt met zijn liefdesleven met Rosalie, je kan kiezen om Rosa te helpen, of om Leigh af te pakken. Ongeacht je keuze om hem te winnen, zal hij uiteindelijk het weer goed maken met Rosa in hoofdstuk 7

RelatiesEdit

RosalieEdit

Rosalie is Leigh's vriendinnetje en proberen altijd zo veel mogelijk tijd samen door te brengen. Dankzij zijn verlegen karakter, was Rosa degene die het meeste initiatief toonde in de relatie. Daar in tegen, is ze erg jaloers om hem.

AfbeeldingenEdit

FeitjesEdit

  • Zijn volledige naam is Leigh Sinclair Ainsworth, wat hem een van de weinige karakters in het spel maakt wiens achternaam bekend is.
  • Hij was vanuit het origineel gecreëerd voordat het spel gemaakt was door ChiNoMiko's vriend, avodkabottle, voor een rollenspel genaamd Academy of Heroes