FANDOM


Lysander
Lysander1
Eigenschappen
Geslacht Mannelijk
Lengte 182 cm
Gewicht 79 kg
Bloed type AB-
Verjaardag 22 November
Sterrenteken Schorpioen
Haar kleur Zilver (De punten zijn groen/zwart geverfd)
Oog kleur Geel en Groen (Heterochromia)
Favoriete kleur Groen en Zwart
Houdt van Muziek, konijnen, lezen
Houdt niet van leugens, beoordelend gedrag, bemoeien met andermans zaken
Persoonlijke gegevens
Bezigheid Student op het Amoris college
Familieleden Leigh (Oudere broer)
Josiane (Moeder)
George(Vader)
Eerste verschijning
Eerste verschijning Hoofdstuk 4

Lysander is een student dat naar het Amoris College gaat, en is een van de date bare personages in Mijn Zoete Liefde. Hij wordt voor het eerst voorgesteld in het eind scene van hoofdstuk 4 als een band lid met Castiel, waar hij beste vrienden mee is. Lysander leeft met zijn broer, Leigh. Die twee zijn best close, en ze dragen beiden dezelfde unieke kleding stijl.

Over

Geschiedenis

Toen hij nog op het platteland woonde, had hij altijd dieren erg leuk gevonden. Hij bracht soms zijn tijd door omringd door dieren, vooral konijntjes. Het was moeilijk voor hem om dieren op te laten groeien om ze daarna te vermoorden, wat nog een andere reden was dat hij liever in de stad woont. Hij wordt verdrietig als zijn ouders de konijntjes verkoopt.

In hoofdstuk 9, kreeg Lysander een beetje heimwee nadat hij over zijn jeugd had gepraat, wat ook aangeeft dat hij een fijne jeugd had gehad op het platteland.


Lysander-ep9

Lysander toen hij klein was


Uiterlijk

Lysander heeft kort, golvend zilver haar met zwarte toppen. Hij heeft heterochromia, dat betekend dat zijn ogen 2 verschillende kleuren heeft, het rechter oog is groen en het linker oog is goud. Ookal zijn zijn haartoppen zwart geverfd, de rest van zijn haar en oog kleuren zijn van nature zo.

Lysander draagt dezelfde kleding stijl als zijn broer, Leigh - die waarschijnlijk ook hun outfits zelf naait. De stijl is vooral gebaseerd op de kleren van de victoriaanse tijd, maar het is unique en onverschillend, dus kan het niet goed georganiseerd zijn. Hij draagt het liefst wat donker gekleurde kleren dus de meeste kledingstukken van hem zijn zwart met alleen wat licht gekleurde details.

Illustration-Episode12-Lysander

Zijn standaard outfit bestaat uit een zwarte jas met een staande kraag, knoopjes, en een witte jurk shirt met een hoge kraag daaronder, een zwarte vest met witte lijnen op de v-nek en zakken, en samen met de vest. Zowel twee rijen knopen en zwarte broek met een groene riem, zwarte laarzen met groene details. Hij en zijn broer dragen 'steampunk' dassen bij de meeste outfit, en de jassen die ze dragen worden wel eens staartjassen genoemd.

Op het pyjama feestje in hoofdstuk 7, werd er gezegd door Rosalie dat Lysander een tattoo heeft op zijn rug. Sindsdien, heeft zoetje op meerdere gelegenheden (soms met Rosalie's hulp) geprobeerd om een kijkje te nemen op Lysanders rug. Elke poging eindigde nogal komisch met geen enkel succes. In hoofdstuk 12, is er eindelijk een kans om zijn tattoo te zien met een afbeelding. Het is getekend met zwarte inkt en bedekt het bovenste deel van Lysander's rug. Zoals hij zichzelf beschrijft, is het een ontwerp met een mix van verschillende vleugels, namelijk die van een engel, een vlinder, een libel en een deep van een pauw.

In hoofdstuk 9, draagt Lysander een zwarte zwembroek met groene details en een open crème gekleurde knopje op zijn ivoren strepen die verticaal lopen.

Lysander-0

In hoofdstuk 11, Lysander draagt een zwart shirt dat strak op zijn huid ligt met rood, blauw en gele logo aan de rechterkant van zijn borst. Hij draagt een donker grijze joggingbroek en zijn jas (zwart met wit) om zijn heupen gewikkeld.

Persoonlijkheid

Lysander is nogal een kalme en mysterieuze jongen die vaak zijn gedachten tussen de wolken heeft.

Tijdens de eerste ontmoeten met hem aan het begin van het verhaald, is hij erg stil en praat hij niet veel. Maar als het verhaal vordert, wordt hij erg close met jouw Zoetje en begint hij zich meer open te stellen. Samen met Rosalie en Castiel, wordt jij een van de weinig mensen op school waar hij erg close mee is ookal is hij over het algemeen altijd aardig en vriendelijk tegen de anderen op school, daarbovenop, heeft Lysander laten zien altijd beleefd te zijn wat de situatie ook is, ookal is het goed of slecht. Met dat is zijn manier van praten vaak formeler dan anderen.

Ookal is hij niet zo'n grote kletskous, als iemand vraagt voor zijn mening zal Lysander altijd eerlijk antwoorden. Hij is niet bang zijn gedachten te vertellen en het boeit hem niet veel wat anderen over hem denken, maar dankzij zijn beleefdheid en relaxte houding, zal hij het altijd in een fijne en vriendelijke manier zeggen.

Een reden voor dit is hoogst waarschijnlijk het feit dat Lysander leugens haat en het niet leuk vind om voorgelogen te worden, dat zegt hij een paar keer tijdens het spel. Hem eerlijk beantwoorden is vaak een manier om zijn Liefdes Meter in het spel te laten stijgen, als het antwoord niet in op een gemene manier is verteld, alhoewel. Samen met leugens, waardeert hij ook geen respectloos gedrag, en stoort het hem wanneer mensen zich met zijn persoonlijke zaken bemoeien. Zelfs al zegt hij dat nieuwsgierigheid een slechte gewoonte is, vind hij Zoetjes nieuwsgierigheid niet zo erg als jullie erg close worden. Hij vindt het niet eens erg wanneer ze over zijn schouder kijkt om te zien wat hij in zijn notitieboekje schrijft tijdens een scene in hoofdstuk 17, maar alleen als zijn Liefdes Meter hoog genoeg is. Hij lacht zelfs en vind het amuserend.

Op school, is Lysander een van de betere studenten, en heeft hij geen problemen om goeie cijfers te kunnen halen. Hij is goed met wiskunde en toont ook wat interesse in Literatuur en Geschiedenis, wat het waarschijnlijk makkelijker voor hem maakt om zulke onderwerpen te studeren. Net als zijn broer, zie je hem nauwelijks zorgen om iets maken. maar is hij nog steeds erg verantwoordelijk en kan je op hem rekenen.

Ondanks dit wordt er wel eens laten zien dat hij vaak zijn hoofd in de wolken heeft. Zijn

LysNotebook

Lysander's notitieboekje

vergeetachtigheid, slechte richtingevoel, en de neiging om dingen te verliezen worden regelmatig laten zijn in veel scenes met hem, vooral in de grappige. Lysander die zijn notitieboekje verliest (waar hij vaak zijn liedjes in schrijft) is een van de meest gebruikte tussen de scenes in het spel. Jouw Zoetje vind hem meestal voor hem, net als de vele andere dingen dat hij verliest.

Wat ook opvalt in Lysander's persoonlijkheid is zijn geduld. Zo ver als het spel gevorderd is, heeft hij nooit zijn stem verheven, zijn geduld verloren of was hij in paniek geraakt. Jouw Zoetje merkt dat hij de enige is die kalm blijft in moeilijke situaties, zoals omgaan met de problemen die Debora veroorzaakt, of wanneer de examens begonnen (ookal was hij dat vergeten).

Deze eigenschappen hebbende, kan hij een goede luisteraar zijn, en is hij er altijd om zijn vrienden te helpen. Dit is goed te zien tijdens de aankomst van Debora, als Rosalie en Lysander de eersten zijn om het verhaal van jouw Zoetje's kant aan te horen en het geloven. Hij maakt zich wel eens zorgen om Castiel wanneer hij in de problemen zit, en is ook bezorgd om Rosalie en Leigh wanneer ze een ruzietje hebben in hoofdstuk 6, hij hielp jouw Zoetje hen terug bij elkaar te brengen. Algeheel geeft hij erg veel om zijn goeie vrienden. Ookal is hij erg kalm en verzameld, wanneer zijn vrienden gekwetst zijn of in de problemen zitten, is het een van de zeldzame tijdens om hem nerveus of gekwetst te zien.

Alhoewel, als iemand iets slechts tegen hem doet, zal hij het hoogst waarschijnlijk onthouden en een wrok houden. Hij kan ook wat bezitterig en beschermend zijn (vooral rondom Dake), en (als je Liefdes Meter hoog genoeg met hem is) zal hij gemakkelijk jaloers wroden wanneer Zoetje met andere jongens praat, ookal is het op een vriendschappelijke manier. Zulke scenes worden meestal als humor beschouwd, en de meeste fans vinden zijn jaloersheid nogal amuserend en lief, zoals zijn slechte geheugen.

Vrienden en Familie

Leigh

Leigh's shop

Leigh is twee jaar ouder dan Lysander. De twee zijn erg close, en hebben dezelfde interesses en karakters.

Lysander kan over van alles en nog wat met zijn broer over hebben. Zelfs al hij is gewoonlijk niet zo praatzaam, hij vertelt hem veel over zijn leven en vrienden, inclusief jouw Zoetje.

Rosalie

Omdat Rosalie met Lysander's broer uit gaat, kunnen die twee goed met elkaar om gaan en zien ze elkaar als familie. Rosalie geeft hem de bijnaam 'Lys-baby' en in ruil daarvoor, noemt Lysander haar Rosa. Rosalie is een van de meiden waar hij erg close mee is en hij geeft erg veel om haar. Bijvoorbeeld, als je er voor kiest om Leigh voor jezelf te nemen, zal het geen effect hebben op je relatie met Rosalie, maar zal het een drastisch effect hebben op je relatie met Lysander. Voordat jouw Zoetje naar school kwam, was Lyander verliefd op Rosalie. In feite, hadden Rosalie en Leigh elkaar door Lysander ontmoet, aangezien ze vrienden waren voor een lange periode.

Vrienden

Lysander kan goed omgaan met de meeste studenten op het Amoris college, maar is erg close met maar een paar.

Rosalie en jouw Zoetje zijn de meiden waar hij erg close mee is, en Castiel is zijn beste vriend, hij brengt het meeste van zijn tijd door met hen op school. Aangezien hij niet zo spraakzaam is, praat hij veel meer dan met de anderen.

Lysander en Castiel hadden elkaar 6 maandan voor het begin van het verhaal ontmoet. Ze werden vrienden door dezelfde smaak in muziek, en werden erg close sindsdien. Lysander vertrouwt Castiel erg veel, en tolereert zijn kort lontje zonder veel moeite. Castiel praat veel met hem over dingen wat hij gewoonlijk niet deelt, zoals zijn splitsing met Debora. Net zoals wat jouw Zoetje doet, helpt Castiel Lysander wel eens met zijn slechte geheugen, zoals het helpen herinneren met de examens of zijn slechte richtingsgevoel.

Lysander kan ook goed omgaan met Nathaniel en Kwinten.

Hij en Nathaniel vormen een team voor de oriëntatie loop als jouw Zoetje een team vormt met Castiel. Ze kunnen goed samenwerken net als bij andere evementen zoals het concert. Lysander zou Castiel en Nathaniel wel eens moeten stoppen met vechten, maar hij kiest geen kant tussen die weet, en vind beiden hun negatieve gedrag tegen elkaar niet leuk.

Hobbies en interesses

Muziek speelt een belangrijke rol in Lysander's leven.

Hij houdt van zingen en het schrijven van liedjes en gedichten, wat je hem soms ziet doen.

In hoofdstuk 14, noemt Rosalie hem een "muziek fanatiek". Ze neemt regelmatig foto's van Lysander wanneer hij op het podium zingt, ze raakt dan erg opgewonen en blij daarover, maar ziet het ook als een kans voor haar geheime "zaken" om de foto's van de jongens aan andere meiden te verkopen. Een foto als dat kan je ontvangen van haar in hoofdstuk 6, nadat ze zegt dat Lysander meer expressie uitdrukt wanneer hij zingt.

Lysander-ep6

Lysander zelf zegt dat dat, ookal houdt hij het gewoonlijk voor hemzelf, dat hij anders is op het podium. Hij legt uit dat, wanneer hij zingt, hij voelt dat alles om hem heen verwdijnt, wat hem laat focussen op het lied en waarom hij het heeft geschreven. Dit is een van de voorbeelden dat zijn passie voor muziek aangeeft, evenals zijn toewijding daar voor. 

In hoofdstuk 4, is er verklapt dat hij en Castiel muziek oefenen in de kelder van de school. Ze hebben dezelfde smaak in muziek, aangezien ze beiden dol zijn op rock. Dus zijn de liedjes dat Lysander gewoonlijk schrijft ook rock. Zijn liedes en gedichten zijn in het algemeen vol passie en romantiek.

Emoties

Afbeeldingen

Manga

Feitjes

DreamOfLys

Lysander's verschijning in de app genaamd "Dream of"

 • Zijn favoriete gerecht zijn gerechten van vis.
 • Zijn broer, Leigh's achternaam is Ainsworth, dus dat betekent dat dat Lysander's achternaam ook zal zijn, maar dat is nooit bevestigd.
 • Toen er gevraagd was hoe ze zijn stem voorsteld, had ChiNo "zacht en kalm bijna eentoning" geantwoord.
 • Er werd ook gezegd dat ChiNoMiko geinspireerd was door de kostuums van een Franse musical genaamd "Mozart 'Opera Rock" toen ze zijn kleren aan het ontwerpen was.
 • Lysander's naam was veranderd of bewerkt in een aantal versie's van het spel
  • Frans (Origineel): Lysandre
  • Spaans; Mexicaans; Italiaans: Lysandro
  • Japans: Rafael 
  • Korean: Alex 
 • Lysanders naam zou eigenlijk Viktor zijn. Deze naam werd later hergebruikt voor de karakter in de manga.