FANDOM


Melody
Melody-normal
Eigenschappen
Geslacht Vrouw
Haar kleur Bruin
Oog kleur Blauw
Houdt van Nathaniel
Persoonlijke gegevens
Bezigheid Student
Eerste verschijning
Eerste verschijning Hoofdstuk 5
 Melody is een van de 5 winnaars van de wedstrijd "Creëer een karakter" - EXTRA - tot 31 Maart 2011 (Amour Sucré, Franse website ) om een nieuwe karakter te worden op Mijn Zoete Liefde. Ze werd gecreëerd door Vivi, en tot slot opnieuw getekend door ChiNoMiko. Alhoewel, is er niet veel veranderd van haar originele concept. 

OverEdit

GeschiedenisEdit

UiterlijkEdit

Ze heeft lucht blauwe ogen en krullend bruin haar wat vast is gezet bij twee blauwe haar klipjes. Melody draagt een simpele light roze strik om haar nek heen, en een lucht blauwe top met ruffels bij de ellebogen, rond haar middel, en op haar borst. Op haar rechter arm draagt ze twee plastikke armbandjes - De bovenste armband is licht roze, en de onderste is geel. Ze draagt ook een witte rok met aan haar linker zij een opening. Bij die opening zit een bloemen patroon. 

PersoonlijkheidEdit

Ze is stil en een erg leerzame student, ze geniet van bakken en het bespelen van de piano. Ze denkt erg logisch na, maar ze waardeert de grappige en verrassende mensen. Melody is erg aardig tegenover jouw Zoetje.

In Hoofdstuk 12, geeft Melody toe dat ze verliefd is op Nathaniel, en vraagt vervolgens aan je om het tegen niemand te vertellen, aangezien ze niet wilt dat iedereen weet dat ze al eens eerder door hem afgewezen is.

In Hoofdstuk 14, geeft Melody toe dat ze weet hoe ze de triangel moet bespelen, maar ze stopte met het spelen, omdat ze er geen meer in bezit heeft.

Ondanks hoe aardig Melody kan zijn, breekt haar lieve persoonlijkheid wanneer jij laat zien dat je close bent met Nathaniel, het lijkt erop dat ze nog steeds een oogje op hem heeft en wordt jaloers over jouw relatie met hem.

Vrienden en FamilieEdit

Jouw ZoetjeEdit

Melody en jouw Zoetje lijken erg close. Ze kunnen goed met elkaar over weg ondanks haar persoonlijkheid. Alhoewel, het maakt niet uit of Nathaniel jouw doel is of niet, Melody zal haar donkere kant laten zien.

NathanielEdit

Melody is verliefd op Nathaniel en wordt jaloers zodra jouw Zoetje bij hem is. Het is bevestigd dat Melody Nathaniel mee uit heeft gevraagd, maar hij het had afgewezen.