FANDOM


Violet
Violette-normal
Eigenschappen
Geslacht Vrouwelijk
Haar kleur Paars
Oog kleur Grijs
Houdt van Tekenen, Alexis, Dromen
Persoonlijke gegevens
Bezigheid Student op het Amoris College
Familieleden Armand (Vader)
Eerste verschijning
Eerste verschijning Hoofdstuk 5

Violette is een van de winnaars van de "Create a character - EXTRA - until 31 march 2011" (Amour Sucré, Franse website) competitie. Om een personage te worden in Mijn Zoete Liefde. Ze is bedacht door Flopinette en hertekend door ChiNoMiko.

Geschiedenis

Violet blijkt al op school te hebben gezeten, toen Deborah nog op school was, al is het onbekend hoelang ze al een student is op het Amoris College.

Uiterlijk

Violet heeft grijze ogen en kort paars haar, welke vier vlechten heeft twee daarvan hangen langs de zijkanten van haar gezicht en de andere twee zijn naar achter gevlochten. Ze draagt een grijze, jurkachtige sweater (met lichtpaarse lijnen) over haar witte jurk met verticale blauwe strepen.  Ze draagt lange grijze sokken die matchen met haar vingerloze handschoenen. Ze is ook altijd te zien met haar groene portfolio in haar handen.

Violette is normaal gezien erg verdwaald in haar eigen gedachten. Ze maakt ook nooit gebaren, maar houd in plaats daarvan haar portfolio vast. Haar expressies zijn meestal dezelfde weemoed, maar, soms laat ze een sippe glimlach zien op haar gezicht.

Persoonlijkheid

Violette is altijd een stil en onschuldig meisje. Ze praat niet veel met andere mensen, en stottert meestal als ze dat doet. Violette maakt haar eerste verschijning in Hoofdstuk 5 en het lijkt erop dat ze erg ingetogen en terughoudend is. Ze antwoord vaak met korte zinnen of woorden. Wanneer Violette zich openstelt naar iemand begint ze haar gedachten en meningen over sommige dingen te delen. Hoewel ze dan nog steeds weinig en laag praat. Ze helpt zelfs je Zoetje het flesje water terug te krijgen dat Amber gestolen had in Hoofdstuk 8.

Violette is erg gevoelig en denkt erg hoog over de dingen die andere mensen misschien van haar vinden. Gedurende Hoofdstuk 7 werd ze gevonden in de binnenplaats waar ze zich zorgen maakte over iets. Het werd daarna duidelijk gemaakt dat ze een knuffel meeneemt waar ze ook heen gaat, maar ze was bang om hem mee te nemen naar Melody’s verjaardagsfeetje. Ze was bang dat ze haar uit zouden lachen en vraagt je Zoetje om er ook eentje te kopen, zodat als ze gevonden werden dat jullie een excuus konden verzinnen dat het een weddenschap was tussen jullie.

Violette heeft normaal gesproken een weemoedige expressie. Het is niet bevestigd, maar het kan wat te maken hebben met haar moeder. Haar vader is weduw voor een aantal maanden nu. Het feit dat Violette altijd een knuffel meeneemt kan ook met haar moeder en haar gevoelens dat ze alleen is zonder haar.

Violette heeft een geweldig talent voor tekenen, ze is gewoonlijk te vinden in de tuinclub met een groen portfolio dat ze altijd bij zich draagt. Violette was, samen met Alexis, de gene die het klusje kregen om de posters voor het concert te ontwerpen. Haar creativiteit en liefde voor kunst is erg bekend.

Vrienden en Familie

Hier wordt nog aan gewerkt!