FANDOM


Zoetje
Candy
Speelbaar karakter
Eigenschappen
Geslacht Vrouwelijk
Lengte 157
Gewicht 50 kg
Bloed type -
Verjaardag -
Sterrenteken -
Haar kleur -
Oog kleur -
Favoriete kleur -
Houdt van Jongens, dieren
Houdt niet van Als haar vrienden gepest worden
Persoonlijke gegevens
Bezigheid Student op het Amoris college
Familieleden Philip (Vader)
Lucia (Moeder)
Fee (Tante)
Eerste verschijning
Eerste verschijning Hoofdstuk 0

Jouw Zoetje is het hoofdspersonage van het spel, en is de enige bespeelbare karakter. Je kan je zoetje verschillende outfits aan laten trekken, haar stijlen, gezichts uitdrukkingen, oog kleur, etc. Als je je Zoetje's haar en oogkleur veranderd zal het effect hebben op jouw afbeeldingen.

Je kan kleren ontvangen bij afspraakjes, speciale hoofdstuken, of in het Cadeauwinkeltje of de Kledingboetiek.

Jouw Zoetje werd overgedragen naar het Amoris college van haar oude school, en haar enige vriend/kennis, voorafgaand van het begin van het spel, is Kwinten, die samen met haar overgedragen werd om bij haar te kunnen zijn. Samen met jouw Zoetje, zal je nieuwe karakters ontmoeten, vrienden, tegenstanders en romance, terwijl je een verhaal creëert om te vertellen.

Uiterlijk

Jouw zoetje's uiterlijk hangt af van hoe je haar uit wilt laten zien. In de foto's van je afspraakjes, zijn je haar kleur, stijl en oogkleur het enige wat verschillend is. De outfit dat jouw zoetje draagt voor afspraakjes zullen van te voren ingesteld voor bepaalde jongens, dus de kleren die je in de kledingwinkel hebt gekocht zullen niet in je afspraak foto's verschijnen.

Buiten de afspraak foto's kan jouw Zoetje een bredere schaal van verschijningen hebben. Jouw Zoetje kan alle soorten kleding dragen en verschillende gezichtsuitdrukkingen hebben. Jouw Zoetje's verschijning kan altijd veranderd worden, dus hoef je geen zorgen te maken dat als je iets kiest het permanent is. Nu is er nog geen keuze van huids kleur verandering, lengte, vorm van het figuur, enzovoort. Alleen haar haar stijl, kleur, oog kleur, en uitdrukking kunnen veranderd worden.

Haarstijl
Het

eerste wat je kan veranderen met jouw zoetje is de stijl van haar haar. Nu zijn er nu drie verschillende haar stijlen; lang, kort, en krullend. Dit houdt geen pruiken in dat je kan krijgen door speciale hoofdstukken of evenementen. Zelfs als jouw zoetje een pruik draagt, zal de haarstijl onder de pruik verschijnen op de foto's. Het is belangrijk dat als je jouw Zoetje's haarstijl veranderd en een verhaalreplay of een hoofdstuk replay doet, je meest recente haar stijl gebruikt wordt in de foto en de oude foto wordt bewerkt in deze verandering.


Haarkleur

Volgende, je kan de kleur van jouw Zoetje's haar veranderen. Er zijn 12 haar kleuren om uit te kiezen, wat bestaat ui (van links naar rechts) bruin, groen, blond, roze, blauw, rood, essehout, zwart, licht blauw, oranje, paars en wit. Net als de haarstijl, als je jouw Zoetje's haar kleur veranderd en een verhaal of een hoofdstuk replay doet, zal je meest recente haar kleur worden gebruikt in je foto. De kleur en stijl van jouw Zoetje's haar bepaalt welke kleur en stijl haar haar is in de foto's zelfs als ze een pruik draagt in een andere kleur.


Oogkleur

Net als de haar kleur, zijn er 12 verschillende oog kleuren waar je uit kan kiezen voor jouw Zoetje. De kleuren zijn beschikbaar in het bruin, groen, geel, roze, blauw, rood, grijs, licht blauw, zwart, roze en geel, groen en blauw en paar. Voor de kleuren "roze en geel" en "groen en blauw", deze werden aan jouw Zoetjes uiterlijk gegeven voor een Heterochromia effect, oftewel, het hebben van twee verschillende oogkleuren. Zoals de haar stijl en kleur, als je jouw Zoetjes oog kleur veranderd zullen ze ook in de foto's veranderen als je een verhaal of een hoofdstuk replay doet.

Er zijn massa's verschillende opties beschikbaar voor het veranderen van het uiterlijk voor jouw Zoetje's gezicht. Deze optie hier heeft GEEN effect in je foto's. De eerste optie is een verschillende stijl van wenkbrauwen. Ze zorgen er voor dat jouw Zoetje verdrietig, boos, relaxt of twijfelend kijkt.

De volgende optie is het veranderen van jouw Zoetje's ogen. Dit staat je toe om Zoetje te laten knipogen, swirly ogen, harten in haar ogen, gesloten ogen, geld symbolen, sluw kijken of verrassende ogen.

Mondveranderen

Jouw Zoetje's mond kan ook veranderd worden. De mond optie kan jouw Zoetje een blije look geven, een verdrietige mond, een wijde grijns, een smalle "o" mond, en serieuze mond, een katachtige mond, tong die er uit steekt, een "X" mond, een bezorgde en een normale mond.

De laatste optie is "Een accessoire toevoegen." Dit staat jou toe om verschillende accessoires aan jouw Zoetje toe te voegen, inclusief; tranen die naar beneden vallen, een zwarte tattoo onder haar oog, een boze ader merk op haar hoofds, een zweet druppel op haar hoofd, een litteken op haar jukbeen, een moedervlek onder haar oog, een moedervlek op haar jukbeen, kleine stippen onder haar beide ogen, drie stippen in een rij onder een oog, gezicht verf, een zwarte of een blauwe vlinder tattoo onder haar oog, een zwarte of een gele sterren tattoo onder haar oog, een zwarte of roze harten tattoo onder haar oog en blozende wangetjes.

Persoonlijkheid

Veel van jouw Zoetjes karakter hang af van de opties de speler kiest voor bepaalde gesprekken. Sommige delen van haar karakter is voor geschreven, en dat kan je ook niet veranderen.

Jouw Zoetje kan soms erg naïef zijn, bijvoorbeeld toen ze met graffiti Amber's kluisje onder spoot tijdens de school uren.

Jouw Zoetje is erg bekend op het gebied van nieuwsgierigheid, en dingen voor niet voor zichzelf houden. Daar in tegen, zal ze in ander mans zaken komen zelfs als het haar helemaal niks aan gaat. Dit kan haar in de problemen brengen, maar ze doet het nog steeds zoals in hoofdstuk 16 en 17.

Ze kan ook erg gesloten en vergeetachtig zijn van ander mans gevoelens. Dit kan gezien worden toen in het verhaal met Debora toen ze de school huilend verliet omdat haar plannen hadden gefaald en ze betrapt werd. Jouw Zoetje verklaard hoe gelijk ze had over Debora, terwijl ze niet aan de schaamte en verdriet van haar vrienden die er net achter kwamen dacht.

Zelfs met deze slechtere eigenschappen, laat jouw Zoetje ook zien dat ze erg veel geeft om haar vrienden, en ze erg boos wordt als iemand hen pest.

Liefde interesses

Het hoofd deel van dit spel is om de jongens van het Amoris college te ontmoeten en met hen af te spreken. Alle jongen zijn verschillend en hebben hun eigen karakters dat ook de dingen die ze leuk en niet leuk vinden inhouden, en hoe jouw Zoetje met hen praat zal beslissen hoe leuk ze haar vinden. Sommige jongen zijn er in een paar hoofdstukken, soms wel minder, en is het daten met hen maar beperkt. Veel van de jongens blijven maar een korte tijd, en zullen altijd rondom jouw Zoetje zijn om met haar om te kunnen gaan. Welke jongen past het beste bij jouw Zoetje...?

Kwinten: Toen jouw Zoetje zich inschreef voor een nieuwe school, een vriend van haar vorige school schreef toen ook in: Kwinten. Wat Zoetje van Kwinten (Of Ken) vind hangt merendeel af op jouw persoonlijke mening van hem. Ze kan denken dat zijn liefde voor jou erg schattig is en je beschouwt hem als een goede vriend, of ze kan erg bot tegen hem zijn. Als jouw zoetje lief is tegen Ken, zal ze boos worden als hij gepest wordt door Amber en hij moet vertrekken om naar de militaire school te gaan. Hoe jouw Zoetje Ken behandeld heeft een effect over hoe hij later jouw Zoetje in de toekomst behandeld.

Castiel: De "bad boy" van de school, Castiel is erg hard tegen jouw Zoetje vergeleken met de andere karakters. Hij heeft een kort lontje en kan erg brutaal tegen jouw Zoetje zijn, maar diep van binnen bedoelt hij het niet slecht. Castiel geeft om jouw Zoetje, en heeft moeite om zichzelf uit te drukken. Zelfs als hij jouw Zoetje plaagt, zal hij haar verdedigen en soms lieve dingen voor haar doen. Als je genoeg geduld hebt, zou jouw Zoetje het goede in hem kunnen zien.

Nathaniel: Als een lid van de studentenraad, is Nathaniel een harde werker en neemt hij dingen erg serieus. Hij zal soms een pret verpester kunnen zijn en toont hij weinig interesse aan jouw Zoetje in het begin, maar als de tijd verder gaat, zal hij langzaam uit zijn hol komen. Hij is erg lief en geeft om jouw Zoetje's gezondheid. Stress van thuis kan hem wat geïrriteerd maken, maar hij heeft een goed hart en toon vertrouwen in jouw Zoetje.

Lysander: Van alle jongens waar je mee kan daten, is Lysander de stilste en meest teruggetrokken jongen. Hij is erg mysterieus en vertrouwt weinig aan anderen toe. Van binnen, is hij erg zorgzaam en heeft hij een lieve ziel. Lysander is erg betrouwbaar en een vriendelijke jongen als jouw Zoetje hem leert kennen. Ze is een van de weinige mensen waar hij zich bij open stelt, zelfs al lijkt het niet vaak. Hij geeft veel om dieren (vooral konijntjes) en als het ingewikkeld word in jouw Zoetje's leven, is hij er om haar gerust te stellen. Trouw en betrouwbaar, Lysander zal er voor jouw Zoetje zijn wanneer ze hem nodig heeft.

Jade: Als jouw Zoetje deel neemt aan de tuin club, zal ze een aardige jongen die van planten houdt ontmoeten: Jade. Hij is lieft en vriendelijk tegen jouw Zoetje en zal erg blij zijn als jouw Zoetje hem helpt met een paar taken. Ondanks het zijn van een een-hoofdstukkige date bare jongen, is er geen echte romantiek dat tussen jouw Zoetje en Jade zich afspeelt.

Dajan: Als jouw Zoetje deel neemt aan de basketbal club zal ze de kans krijgen om Dajan te ontmoeten. Hij is er vriendelijk tegen jouw Zoetje, vooral als jouw Zoetje hem helpt met een aantal taken. Hij zal beledigd worden als jouw Zoetje hem aanbied om zijn water te betalen zonder compensatie, en dit zal er wel eens voor zorgen dat de spelers hem niet leuk vinden. Ondanks het zijn van een een-hoofdstukkige date bare jongen, is er geen echte romantiek dat tussen jouw Zoetje en Dajan zich afspeelt.

Dake/ Dakota: Tijdens een dagje op het strand, zal jouw Zoetje een flirtende jonge man ontmoeten die zijn interesse heeft ontvangen. Ook al zullen de andere jongens (Nathaniel, Castiel en Lysander) jaloers worden op Dakota, zegt het niet dat hij een slechte jonge is. Dakota is lief en charmant; hij koopt voor jouw Zoetje donut's en wandelt met haar op het strand wat rond terwijl hij van haar aanwezigheid geniet. Dakota verschijnt heel af en toe, dus is hij geen "Kan je mee daten" karakters, maar hij lijkt hoogst waarschijnlijk een indruk op jouw Zoetje achter, ongeacht dat het goed of slecht is.

Armin: Lief, grappig, en zorgzaam; Armin is de jongen die er van geniet om rond jouw Zoetje te zijn, zelfs al spreken jullie gewoon af. Niet als de meeste van de jongens, die wel eens aan de kant gaan voor Zoetje, vind Armin het leuk om met haar om te gaan, zelfs al is het om haar gewoon te plagen. Hij wordt vooral blij als jouw Zoetje het ook leuk vind om Videospelletjes te spelen zoals hem, en hij kan in verschillende foto's gezien worden. Zijn gewoonlijke zelfvertrouwen zullen naar beneden worden gehaald als hij geconfronteerd wordt door hints of zijn gevoelens voor jouw Zoetje, ook al vind hij een snelle manier om over zijn ongemakkelijkheid heen te komen. Armin verschijnt in latere hoofdstukken, maar is nu een "kan je mee daten" karakter.

Andere relaties

Vrienden en familie

Door de hoofdstukken heen, ontmoet jouw Zoetje veel mensen die ze als vriend beschouwt. De meeste van hun zijn studenten die naar dezelfde school gaat als jouw Zoetje, dus zal ze hen vaak zien. Zelfs al is het spel voor het proberen om afspraakjes te krijgen met bepaalde jongens, vrienden hebben is ook erg belangrijk. Soms praten ze over sommige karakters om jouw Zoetje's moreel te laten stijgen.

Iris: De aller eerste vriend dat jouw Zoetje ontmoet is Iris, ze een vriendelijke meid die klaar staat jou onder haar vleugel te nemen. Ze vind onmiddellijk jouw Zoetje leuk en zal erg vriendelijk tegenover haar zijn. Iris voel zicht altijd op haar gemak bij jouw Zoetje en wilt graag met jou praten wanneer ze kan.

Rosalie: Wanneer je Rosalie voor het eerst ontmoet, weten de mensen vaak niet wat ze moeten denken. Ze komt waarschijnlijk erg brutaal over, maar de meer jouw Zoetje met haar praat, des te meer vriendinnen ze worden. Uiteindelijk, zal jouw Zoetje ontdekken dat Rosalie een sterke bondgenoot is om te hebben en ze jouw Zoetje zo veel mogelijk wilt helpen als het moeilijk voor haar wordt. Als jouw Zoetje besluit om Leigh van haar af te pakken, zal het een lange tijd duren voordat het weer goed gemaakt is tussen jullie twee.

Leigh: De eerste keer dat je Leigh ontmoet, krijg je de keuze om hem te helpen terug bij z'n vriendin te krijgen, Rosalie, of hem te stelen en voor jezelf te houden. Uiteindelijk zal je ontdekken dat hij een goede vriend is om te hebben en je zal heel goed zal helpen in de toekomst wanneer de tijden moeilijk wordt.

Melody: Slim en lief, Melodie is een goede vriend om te hebben. Als jullie kennis hebben gemaakt, krijg je de kans om naar haar huis te gaan voor een slaap partijtje en om uit te hangen met de andere meiden die er zijn. Melodie studeert veel en zal jouw Zoetje helpen als ze niet zo goed voor examen had gedaan. Ze kan een beetje jaloers worden op jouw Zoetje als ze closer is met Nathaniel, vanwege de gevoelens die ze voor hem heeft. Ondanks dat, is ze nog steeds een betrouwbare vriend om te hebben.

Violet: Jouw Zoetje's meest verlegen vriendin zou toch Violet moeten zijn, die meer openhartig blijkt na mate jouw Zoetje haar leert kennen. Violet geeft veel om jouw Zoetje en zal zich veel zorgen om je maken als ze denkt dat er iets mis is. Ondanks het verlegen zijn, heeft Violet het moeilijk met vrienden maken, dus zal ze jullie vriendschap erg koesteren, vooral toen jouw Zoetje haar hielp om haar verloren knuffel te vinden.

Kim: Ook al ziet ze een beetje intimiderend uit, Kim is erg relaxt en zal een goeie vriendin voor jouw Zoetje zijn. Ze zal zich zorgen om jouw Zoetje maken als er iets aan de hand is en zal soms met jouw Zoetje praten om te kijken hoe het met haar gaat. Kim is betrouwbaar en trouw aan haar vrienden, wat ook een reden is waren ze kapot was met Debora's situatie. Ze noemt jouw Zoetje af en toe "Kleine meid".

Alexis: Op het eerste gezicht denkt jouw Zoetje dat Alexis hetzelfde als zijn broer zou zijn, maar als ze hem leert kennen, zal ze ontdekken dat hij een compleet ander persoon is. Alexis is een betrouwbare persoon die er onmiddellijk van houdt om met jouw Zoetje om te gaan. Hij is gezellig, zorgeloos en houdt ervan om te shoppen, wat een andere reden is dat hij erg blij is om jouw Zoetje als vriend te hebben aangezien zijn broer shoppen haat. Eerst was jouw Zoetje een beetje verward wat ze van Alexis moest denken toen ze er achter kwam dat hij homo was, maar ze herstelde snel en Alexis neemt de rol van haar "beste homo vriend".

Fee: Jouw Fee tante Agatha kan een beetje raar over komen, maar ze is lief en geeft veel om jouw Zoetje. Als jouw Zoetje haar tegenkomt in de school, of daarbuiten, zal ze haar wat AP, Geld, of de hoofdstuk's exclusieve object geven.

Vijanden

Geen spel over school zal compleet zijn zonder mensen die proberen jouw Zoetje neer te halen. Er zijn verschillende karakters die jouw Zoetje niet leuk vinden, sommige meer dan anderen, en dit zal effect hebben op de evenementen in het spel. Verschillende karakters zullen jouw Zoetje's moreel laten zakken met hun capriolen, er is ook geen mogelijkheid om die dingen te ontwijken, vooral wanneer hun interacties naar het plot leidt.

Amber: Zoals alle school spelletjes, moet er een soort van pestkop zijn. Die pestkop moest juist in de vorm komen van een klein, vervelende blondine: Amber. Vanaf het begin, mocht Amber jouw Zoetje niet en zal ze een kans vinden om haar in het publiek te vernederen. Zelfs als je aardig probeert te zijn, zal ze het afwijzen en jouw Zoetje alleen uitschelden.

Li: Als Amber's rechter hand, is Li bereidt om jouw Zoetje te belasten wanneer het nodig is. Niet als Amber, gaat ze haar pesten of lastig vallen. Ze houdt haarzelf in tenzij Amber haar vertelt dat ze het moet doen.

Charlotte: Niet alle karakters proberen je karakters neer te halen, en Charlotte valt onder die categorie. Ze gaat wel met Amber mee, maar doet nooit echt iets om je pijn te doen. Ze staat wel Amber toe om gemeen enz tegen je te zijn en doet er niet veel aan.

Daisy: Er is niet veel bekend over Daisy, behalve het feit dat ze erg naar Amber op kijkt, maar het lijkt er niet op dat ze deel is van hun groep. Ze verzamelt informatie voor Amber, als een informant, maar verder doet ze niet veel. Soms giechelt ze vreemd naar jouw Zoetje, wat er naar toe leidt dat Zoetje zich af vraagt wat ze denkt, maar het gaat nooit verder dan dat.

Peggy: Peggy, is minder extreem, ze is een karakter die alle informatie dat ze wilt wilt hebben voor haar schoolkrant zelfs als ze weet dat het jouw Zoetje pijn zal doen. Ze probeert niet echt jouw Zoetje neer te halen, maar ze verontschuldigd ook niet voor haar fouten.

Debora: Van alle pestkoppen op het Amors college, neemt niemand de titel dat Debora heeft. Debora is manipulatief voor het extreme en gebruikt alle trucs ze kan gebruiken om mensen aan haar zijde te brengen. Slim, knap, en word naar op gekeken, ze is een tegenstander waar je niet te gemakkelijk over mag denken.

Afbeeldingen

Manga

Amour sucre designs lynn color by xiannustudio-d5iejvl

De Zoetje dat in de Amour Sucre (Corazon de Melon0 manga wordt gebruikt gaat bij de naam Lynn. Ze is een Zoetje dat lang bruin haar heeft en groene ogen. Ze draagt een paars chiffon topje, skinny jeans en zwarte ballerina's.

Lynn is uitgaand en vind het leuk om te proberen met iedereen om te kunnen gaan. Ze geeft veel om aan grienden en doet haar best om er voor hun te zijn.

Ze kan goed omgaan met de karakters zoals Iris, waar Iris bezorgd gezien kan worden om Lynn wanneer ze te laat is voor de kampeer tocht. Net als in het spel, heeft ze nog steeds problemen met Amber en haar groep.

Ze heeft een genegenheid voor Nathaniel vanaf het begin van de serieus, en dit kan blijken dat Nathaniel hoogst waarschijnlijk de hoofd liefde interesse is voor Lynn.

Lynn heeft een goede vriendelijke relatie met de Manga exclusieve karakter, Viktor, die gezien kan worden wanneer hij haar uit de problemen helpt met Amber en ze zich zorgen maakt wanneer hij in het ziekenhuis beland.

Lynn is ook gezien terwijl ze stond te genieten van fietsen met Nathaniel, Kwinten en Kim.

Geanimeerde series

Lynn Darcy z kreskówki

De Amour Sucre geanimeerde series bestaat uit een korte episode dat gaat om een Zoetje genaamd, Lynn Darcy. Lynn heeft lang bruin haar en groene ogen, wat ook gezien kan worden bij de Lynn in de manga. Ze droomt over liefde net als veel Zoetjes van het spel en is opgewonden om nieuwe mensen te ontmoeten (vooral jongens). In de geanimeerde plot, heeft ze de beste relatie met Nathaniel, en wordt ze het meest afgeschrokken bij Ken (zoals de meeste Zoetjes). Lynn heeft de neiging gauw in verlegenheid gebracht te worden, zelfs door haar tante. Het blijkt dat ze bij haar tante woont, wat niet zo is volgens het spel, en heeft een kat genaamd Plume, die uit geen deel van het spel uit maakt. Net als de Zoetje in het spel, wilt Lynn er bij horen en vrienden maken, terwijl ze misschien liefde kan vinden.